Інвестиційну групу «Molodist» визнали найнадійнішим в Україні регіональним забудовником

Photoeditorsdk Export 2021 12 09t123800.629

Інвестиційній групі «Molodist» присудили ІХ Всеукраїнську будівельну премію IBUILD-2021 за перемогу в номінації «Надійний регіональний забудовник». Про це повідомляється на сторінці компанії у фейсбуці.  

Під час церемонії нагородження СЕО Інвестгрупи «Molodist» Володимир Карплюк запевнив, що компанія й надалі відповідатиме суті цієї почесної номінації.

«Інвестиційна група «Molodist» – компанія, яка поєднує в собі багаторічний досвід будівництва, досконалі архітектурні рішення та унікальні технології проєктування і створення нерухомості. Наразі компанія споруджує житлові комплекси Ірпеня та Київщини: ЖК “Молодість”, ЖК “Олімп”, ЖК “Фаворит Premium”, ЖК “Irpin City”, ЖК “Chekhov Park”, ЖК “Атмосфера”, а також  реалізувала найкращі  інфраструктурні об’єкти та пам’ятки культури  в  мальовничому Ірпені», – відзначають у пресслужбі ІГ «Molodist».  

Нагадаємо, IBUILD – це головна будівельна премія України, якою нагороджують найкращих представників будівельної галузі та ринку нерухомості, найкращі будівельні й девелоперські компанії, об’єкти та проєкти поточного року. Премія заснована Конфедерацією будівельників України – найбільшим профільним об’єднанням українського бізнесу (налічує понад 700 учасників), яке відстоює інтереси будівельної галузі та гравців ринку.

Як повідомлялося, Товариство «Відважних» стало володарем премії IBUILD-2021 у номінації «Професійне визнання».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300