Ірпінські медики отримали в тимчасове користування ще два авто

Photoeditorsdk Export 2020 04 14t134012.946

Ірпінський міський центр первинної медико-санітарної допомоги отримав від підприємців на період боротьби з епідемією в безоплатне користування два легкові автомобілі. Про це повідомив головний лікар Центру Андрій Левківський.

«Хочу подякувати «Winner Automotive» за надані в безкоштовну оренду дві автівки. Ці авто будуть слугувати нашим медичним працівникам під час карантину», — написав він у соцмережі.

«Дуже приємно, коли представники бізнесу не лишаються осторонь, а допомагають! Лише разом ми спроможні подолати цю страшну недугу!» — додав Левківський.

Як зазначив, у свою чергу, керівник волонтерського штабу Ірпеня Антон Головенко, «Андрій Левківський провів чудові переговори, завдяки чому ці автомобілі приїхали саме в наше місто». За його словами, одна з машин буде обслуговувати спеціалізовану протиепідемічну амбулаторію.

Нагадаємо, раніше перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин на період карантину передав свій службовий автомобіль медикам та закликав бізнес наслідувати його приклад. Одну зі своїх автівок надало в тимчасове користування лікарям комунальне підприємство «Ірпінькомунікаціясервіс».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300