Ірпінь, Буча, Гостомель – на новій формі збірної України з футболу

Photoeditorsdk Export

Національна збірна України з футболу вийде на контрольні матчі в рамках підготовки до плей-оф цьогорічного Чемпіонату світу в нових футболках лімітованої серії, на яких номери гравців складені з назв українських міст і селищ, що стали відомі на весь світ під час війни. Серед них – Ірпінь, Буча й Гостомель. Про це розповів на своїй сторінці у фейсбуці президент Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Павелко.

«Номери гравців… зображені у вигляді назв українських населених пунктів. У яких живуть справжні Герої — від маленьких дітей до людей похилого віку. Населених пунктів, які захищали і продовжують захищати справжні Герої, і які вже знає увесь світ», – зазначає очільник УАФ.

Складовими дизайну футболок також є напис «United for Ukraine», шеврон із графікою платформи U24 та карта України, на якій кордони викладені прапорами країн, що підтримують українців у боротьбі проти окупантів.

Зазначається, що нова форма була створена на підтримку ініційованої Президентом Володимиром Зеленським платформи зі збору коштів U24, яка об’єднує цивілізований світ навколо відновлення України.

Першими, кому керівники УАФ презентували унікальну форму збірної, були діти з тих міст, які згадані на футболках.

«Національна збірна виступатиме в цій унікальній формі лише в матчах у рамках підготовки до плей-оф ЧС-2022. Після цього частина футболок по одній буде передана кожному з населених пунктів, які згадані на формі, для місцевих музеїв. Інша частина лімітованої партії футболок буде виставлена на аукціон, а зібрані кошти передамо платформі United24 – на відновлення нашої України», – повідомив Андрій Павелко.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що працює в Ірпені? (медзаклади, магазини, послуги тощо)

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300