Ірпінь і «Укрзалізниця» домовилися про комплекс заходів щодо реконструкції підземного переходу

Photoeditorsdk Export 2021 07 07t181940.213

Сьогодні під час зустрічі депутата Ірпінської міської ради Антона Головенка з директором регіональної філії «Укрзалізниці» «Південно-Західна залізниця» Артемом Мироновичем було досягнуто домовленості про комплекс заходів, спрямованих на організацію реконструкції підземного пішохідного переходу під коліями в Ірпені. Про це Антон Головенко повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

Він відзначив, що зустрівся з Мироновичем за дорученням Ірпінського міського голови Олександра Маркушина, маючи завдання нагадати керівництву «Укрзалізниці», що «громада Ірпеня вже давно чекає на оновлений підземний перехід, який належить саме «Укрзалізниці»».

«Ми допоможемо всім, чим зможемо, адже наше місто заслуговує на безпечний та функціональний перехід. Але ми не можемо і не маємо права самостійно наводити там лад за рахунок міського бюджету. За результатами зустрічі домовились про комплекс заходів у цьому напрямку. Здається, розуміння є. Навіть «по руках вдарили», що значить у чоловіків принципово довести справу до кінця», – зазначив Антон Головенко.

Він наголосив, що «позиції Олександра Маркушина та Артема Мироновича щодо необхідності реконструкції переходу під залізницею в Ірпені співпадають, і в цьому питанні вони сповнені конкретики та рішучості».

Нагадаємо, в травні Олександр Маркушин заявляв, що в другому півріччі міська рада вчергове звертатиметься до «Укрзалізниці» з приводу ремонту переходу. За його словами, в Ірпені за кошти міста підготували проєкт реконструкції, проте «Укрзалізниця», якій належить перехід, досі не фінансувала ремонтні роботи і не може передати об’єкт місту.

Як повідомлялося, 29 червня відбулася робоча нарада представників Ірпінської міськради та «Укрзалізниці», в якій брали участь Антон Головенко й Артем Миронович. Під час наради було узгоджено спільний план дій для запобігання новим нещасним випадкам на залізничному мосту в Ірпені. Наступного дня залізничники за підтримки міської влади почали встановлювати навколо мосту огорожу.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300