«Irpin Kids Bike – 2021»: пів тисячі учасників, запекла боротьба і приємні подарунки (відео)

Іллі всього п’ять, а в його руках уже справжній кубок переможця. Хлопчик здобув його завдяки своїй спритності на дитячих велоперегонах «Irpin Kids Bike – 2021».

Антоніна Ардашина, мама Іллі:
«Ми всією сім’єю катаємося на велосипедах, у садок іноді їздимо на велосипеді – це кілометрів п’ять. Сьогодні – золото, і це поки що наш найкращий головний результат».

Ілля Ардашин, переможець «Irpin Kids Bike – 2021»:
«Мені сподобалася ця гонка!»

З самісінького ранку й до пізнього вечора на ірпінській набережній було гаряче. Тут змагалися майже 500 юних спортсменів від 2 до 14 років. Сюди вони з’їхалися з різних куточків Київщини. Хтось уже досвідчений велосипедист, а хтось лише приборкує самокат. Такі різні, але в одному схожі – налаштовані на перемогу та гарний настрій.

Олександра Страдецька, журналістка:
«На що налаштований?»

Микола, учасник дитячих велоперегонів:
«На виграш».

Олександра Страдецька:
«А просто участь не влаштовує?»

Микола:
«Ні».

Олександра Страдецька:
«Що дає людям перемога?»

Павло, учасник дитячих велоперегонів:
«Радість!»

Для учасників перегонів підготували спеціальний 400-метровий велотрек. Найменші долали одне коло, середні – два, а найстарші – три. Найспритніших визначали у заїздах на біговелах, самокатах і велосипедах. Переможці отримували кубки та приємні подарунки, а всі без винятку фінішери – пам’ятні медалі.

Володимир, тато учасника дитячих велоперегонів:
«З точки зору маркетингу зроблено дуже гарно. Нагороди гарні, сервіс гарний, все чудово».

Дарина Катькало, радниця Ірпінського міського голови:
«Неймовірно шалену підтримку надали підприємці, а саме місцевий бізнес і регіональний. Вже традиційно Товариство «Відважних» стало генеральним спонсором заходу. Також компанії «Ecosoft» та «Планета Пластик» надали дуже потужну підтримку».

Дитяча велогонка такого масштабу в Ірпені відбулася вперше. Але з огляду на ажіотаж – точно не востаннє, кажуть організатори та обіцяють проводити її щороку.


Підписуйтеся на
 Telegram-канал ITV  джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300