Ірпінь отримав гуманітарну допомогу з італійської Ірпіньї

Photoeditorsdk Export

В Ірпінь учергове прибула гуманітарна допомога від громади італійської провінції Авелліно, розташованої на території історичної області Ірпінья. Про це повідомила у фейсбуці радниця Ірпінського міського голови з питань міжнародного співробітництва Оксана Сулима.

До одного з центрів надання гуманітарної допомоги в Ірпені доставлено 20 тонн вантажу, зокрема продукти харчування, медикаменти, засоби гігієни, одяг тощо.

«З перших днів війни громади Італії згуртувалися і проявили неабияку активність у наданні прихистку українським жінкам та дітям, збирали гуманітарну допомогу та проводили благодійні заходи. Ірпінь щиро дякує усім причетним до організації допомоги, а особливо голові Асоціації соціальної підтримки «Ucraini Irpini APS» (Авелліно, Італія) пані Оксана Библів. Дякуємо координаторам пану Андрію та пану Юрію, дякуємо всім небайдужим італійським та українським волонтерам, громадським організаціям, інституціям Авелліно (Ірпіньї) за таку важливу підтримку наших мешканців. Хочемо сподіватись, що це тільки перші кроки до здійснення проєкту побратимства між містом Ірпінь та італійською провінцією Ірпінья», – зазначила Оксана Сулима.

Нагадаємо, депутатка Бучанської міськради від партії «Нові Обличчя» Ірина Ярмоленко виступила на 20-тисячному мітингу в італійському місті Мілані з закликом підтримати Україну та, зокрема, зруйновані міста Ірпінь та Буча.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300