Ірпінь претендує на 24,5 млн грн із держсубвенції на придбання житла для сиріт

39 Main

Ірпінська міська влада звернеться до Київської облдержадміністрації з поданням про виділення 24,437 млн грн на забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб із їх числа за рахунок субвенції з державного бюджету. Потребу в такій сумі визначила спеціальна профільна комісія, утворена виконавчим комітетом міськради. Відповідний протокол комісії був затверджений сьогодні на засіданні виконкому.

Усього в списку кандидатів на отримання компенсації за придбання житла – 44 особи віком від 16 до 23 років і 17 осіб віком від 23 до 35 років (ця категорія претендує на відшкодування 70% вартості помешкань).  

Як відзначив на засіданні виконкому міський голова Олександр Маркушин, Ірпінська громада звернеться зі своїм поданням до облдержадміністрації однією з перших в області, і це збільшує шанси на отримання якомога більшої суми.

Нагадаємо, минулого року Ірпінська міськрада придбала для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб із їх числа 9 квартир, використавши майже 30% відповідної державної субвенції, виділеної на всю Київську область.  


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300