«Irpin Reconstruction Summit» представили в Берліні на Міжнародній конференції з питань відбудови та модернізації України

Photoeditorsdk Export (1)

Проєкт «Irpin Reconstruction Summit» (IRS) був представлений на Міжнародній експертній конференції з питань відновлення, відбудови та модернізації України, що відбулася в Берліні. Про це повідомляється на сторінці IRS у фейсбуці.

Конференція була організована урядом Німеччини, яка зараз головує у G7, іншими країнами «Великої сімки» та Європейською комісією. Участь у ній узяли Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн, Канцлер ФРН Олаф Шольц і Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль; Президент України Володимир Зеленський виступив перед учасниками форуму за допомогою відеозв’язку.

Радник «Irpin Reconstruction Summit» із технологічних та екологічних питань Владислав Малашевський узяв участь у дискусійній панелі та розповів про проєкт.  

«Як таким системним проєктам, як IRS, які вже реалізовують співпрацю з Італією, Нідерландами, Британією, США, Чилі і які разом утворюють команди, одержати підтримку від міжнародних інституцій і патронаж? Одразу скажу: ми працюємо в цих напрямках і маємо великий результат, тому приїхали сюди поділитися цим досвідом», – сказав Малашевський у своєму зверненні до Урсули фон дер Ляєн і Олафа Шольца.

«У проєкті IRS ми змогли створити алгоритм дій із відновлення міста, який зараз активно інтегрується в роботу. Ми залучили інвестиції, і зараз йдуть роботи з відновлення житлових будівель та інфраструктури. Ми готові розповісти та показати, як працює наш алгоритм, тому що він може бути застосований для будь-якого міста країни», – зазначила, у свою чергу, проєктна менеджерка української групи IRS Олена Ямпольська.

Нагадаємо, днями під час круглого столу «Зруйнований, але нескорений Ірпінь», який відбувся на базі Університету Лафборо в Лондоні, «Irpin Reconstruction Summit» був представлений як пілотний проєкт із відбудови міст України.

Також презентація  IRS відбулася нещодавно в Мілані.  


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300