Ірпінь відвідала прем’єрка Італії Джорджа Мелоні (відео)

Два потужні генератори для пожежників Київщини. З такими гостинцями приїхала до міста-героя Ірпеня прем’єр- міністерка Італії Джорджа Мелоні. Ще раніше вогнеборці області отримали від італійців дві пожежні машини. Потужну підтримку надала Італія і у відбудові Ірпеня.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

 «Італійський фонд Terre des Hommes допоміг нам відбудувати чотири будинки. Вони були частково пошкоджені, але у дуже короткий термін вони їх зробили і на сьогоднішній день 1200 мешканців Ірпеня вже повернулися у свої домівки».

Джорджа Мелоні приїхала до Ірпеня в рамках офіційного візиту в Україну. Міський голова Олександр Маркушин розповів гості, як Ірпінь став форпостом столиці і не пропустив російську армію до Києва

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Ми показували ті об’єкти, які у нас були знищені, ті житлові комплекси, які були пошкоджені та знищені внаслідок російської агресії. Розповіли, як тут відбувалося все. І, звичайно, нам дуже цінно, що такі високі гості приїжджають саме в Україну і, найголовніше, що вони підтримують нашу країну».

Прем’єрка запевнила, що  Італія не залишить Україну наодинці, а й надалі допомагатиме нашій країні. На згадку про перебування в місті вона залишила свій автограф на прапорі Ірпеня.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300