Ірпінь відвідала українська поетеса Тетяна Домашенко

рпм

Українська поетеса та директорка видавництва «Духовна вісь» Тетяна Домашенко приїхала в Ірпінь і передала міській бібліотеці збірку книг.

Тетяна Домашенко долучилась до акції «Подаруй бібліотеці книгу» й передала у фонд ірпінської бібліотеки як свої книжки, так і книги інших авторів.

«Щиро дякуємо пані Тетяні Домашенко за духовно-патріотичні збірки поезій, які будуть використовуватись у літературних вечорах в нашій бібліотеці, а також зацікавлять шанувальників її поезії!»,— подякувала директорка бібліотеки Олена Циганенко.

Також українська поетеса завітала на виставку, присвячену роковинам повномасштабного вторгнення росії в Україну «Ірпінь нескорений», яка зараз проходить в Ірпінському історико-краєзнавчому музеї.

Варто зауважити, сьогодні, 3 березня, о 13.00 в Історико-краєзнавчому музеї пройде презентація пам’ятної монети «Дорога життя».

Нагадаємо, раніше відома українська письменниця Люко Дашвар відвідала Ірпінську міську бібліотеку ім. М. Рильського і також передала у її фонд збірку книжок.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300