Ірпінь відвідав Митрополит Епіфаній

Image 2022 04 07 07:27:21

Ірпінь відвідав Митрополит Епіфаній. Про це у своїй сторінці у Facebook повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Дякую Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Епіфанію за благословення, яке сьогодні отримав Ірпінь і всі його мешканці. Сьогодні 80% інфраструктури міста, на жаль, зруйновано. Але 95% мешканців ми встигли евакуювати і зараз вони живі й здорові. І це – головне, це – наша перемога! А щодо матеріального, я щиро вірю, що з Божою поміччю і поміччю добрих людей з усього світу нам вдасться якнайшвидше відбудувати Ірпінь і всю нашу громаду», — зазначив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Митрополит подарував Олександру Маркушину ікону Спасителя та побажав сил, щоб і надалі трудитися на благо українців та відбудувати місто.

«Промислом Божим Ви були поставлені мером Ірпеня, адже зуміли його зберегти разом зі захисниками Батьківщини. Нехай Господь благословляє Вас, дає силу, здоров’я і натхнення далі трудитися на благо українського народу та Батьківщини», –  сказав Епіфаній.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300