Ірпінь відвідав новий керівник обласної поліції Андрій Нєбитов

Новий очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов приїхав познайомитися з громадою Ірпеня. Він зазначив, що це його перший візит на публічний звіт місцевого керівника поліції.  Зізнався, що враження про Ірпінь, сформоване попередньою  інформацією, принципово відрізняється від того, що побачив власними очима.

Андрій Нєбитов, начальник Головного управління поліції у Київській області : «Уявлення було таке, що місце із серйозними злочинами. Із серйозними злочинами,  які не розкривалися поліцією. Було уявлення, що звичайне пересічне місто. Коли я приїхав, я побачив нове сучасне європейське місто. Я дійсно такого не бачив і не очікував. Тому я думаю,що мешканці Ірпеня заслуговують найкращу поліцію».

Головний поліцейський Київщини каже, цифри статистики знає напам’ять по кожному населеному пункту регіону. Тому для нього важливо познайомитися  з громадськістю, почути їхні питання і побажання.  За коротке спілкування  вже зробив висновки про Ірпінську громаду.

 Андрій Нєбитов:  «Дуже приємно, що громада прагне до співпраці з поліцією. Вони хотять разом наводити лад у цьому місті. Вони хотять у цьому брати участь, а не бути сторонніми спостерігачами. Тому,  це дуже приємно, коли громада і поліція працюють разом».

Андрій  Небітов поділився також приорітетами у своїй роботі.

 Андрій Нєбитов: «У своїй діяльності буду зосереджуватися, перш за все, саме на реагуванні  на злочини, надання вчасної допомоги людям, які потрапили в біду. Тому блоками превенції, а саме –дільничими офіцерами поліції, групами реагування патрульної поліції, групами швидкого реагування буду опікуватись перш за все. Хочу, щоб люди у поліцейській формі, які виходили на вулиці, були для громадян захистом, служили і захищали».

Місцевій поліції побажав ще більше працювати на практичний результат. Тобто,  розкриті  злочини повинні завершитись притягненням злочинців до відповідальності.

 Андрій Нєбитов: «Хочеться побажати вашому місту всього найкращого, розвитку. Адже у вас усі для цього є умови. Тому,  будь-ласка, розвивайтесь. У вас чудова громада, активна громада».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300