Ірпінь відвідав Президент Індонезії Джоко Відодо (відео, фото)

Photoeditorsdk Export (2)

Ірпінь відвідав Президент Індонезії Джоко Відодо. Він приїхав у місто разом із головою Київської облдержадміністрації Олексієм Кулебою. Гість оглянув житлові квартали та інфрастуктурні об’єкти, зруйновані внаслідок російської агресії.

«Позаду мене – житловий комплекс «Липки» у зруйнованому війною українському місті Ірпінь. Я на власні очі побачив збитки, завдані будинкам та інфраструктурі внаслідок війни. Сподіваюся, цю війну вдасться зупинити найближчим часом», — написав Джоко Відодо у твіттері.

Після візиту в Ірпінь під час зустрічі з Президентом України Володимиром Зеленським лідер Індонезії заявив, що уряд його країни візьме участь у відбудові Київської області.

«Дуже вдячний Президенту Індонезії Джоко Відодо за сьогоднішній візит до Ірпеня. Дякую за підтримку і вірю, що всі, хто стоїть за руйнацією нашого прекрасного міста, понесуть відповідальність завдяки підтримці та розголосу кожної делегації», – зазначив керуючий справами виконавчого комітету Ірпінської міської ради Дмитро Негреша.

Нагадаємо, на цьому тижні Ірпінь відвідали Президентка Молдови Майя Санду, делегація Парламентської асамблеї ОБСЄ на чолі з Президенткою Маргаретою Седерфельт і делегація Парламентської асамблеї Ради Європи.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300