Ірпінь відвідав сенатор американського штату Небраска Том Брюер (відео)

Ірпінь не втомлюється розвінчувати міфи російських окупантів про так звану «спецоперацію» та «акторські постановки» і показує всьому світові правду, якою вона є. У її дійсності та беззаперечності переконався і сенатор штату Небраска (США), колишній військовий із багаторічним стажем Том Брюер.

Том приїхав в Україну, щоб власними очима побачити «автографи» агресора. Разом із друзями він побував на вулиці 11-та лінія біля знищеного ЖК «Ірпінські Липки».

Том Брюер:
«Як довго після звільнення міста відновлювали воду та інші комунікації?»

Дмитро Негреша, керуючий справами виконкому Ірпінської міськради:
«Ми за 30 днів відновили водопостачання, газопостачання, світло, інтернет, зв’язок».

Ірпінь – не єдине українське місто, яке відвідав Том Брюер. Сенатор побував у Львові, Києві, Бородянці, Гостомелі та Бучі. Далі планує вирушити на Схід України. Том розповів, що наразі пише працю про російсько-українську війну, і місто-герой Ірпінь буде на її перших сторінках.

Том Брюер:
«Фотофіксація і лише факти. Ірпінь неодмінно буде в моїй роботі. Там будуть історії про життя людей до вторгнення агресора і про героїчний дух українців зараз. Усе, що відбувається, без прикрас. Окрема частина буде про мера Ірпеня. Цей сміливий чоловік залишився в місті, він нікуди не поїхав, а захищав його. З таким керівництвом я вірю у найшвидше відродження Ірпеня. Вірю, що місто зможе повстати з руїн, немов фенікс».

На згадку про Ірпінь Дмитро Негреша подарував Тому Брюеру фірмовий картуз ірпінської тероборони.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння та Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300