Ірпінь визнали найінноваційнішим містом України і нагородили орденом

Photoeditorsdk Export 2019 12 19t162706.286

Ірпінь (Київська область) став переможцем загальнонаціонального конкурсу «Місто інновацій» та був народжений Знаком народної пошани – орденом «За розбудову України». Церемонія нагородження відбулася сьогодні, 19 грудня, в інформаційному агентстві «Укрінформ» у Києві. Від імені ірпінської громади нагороду отримав перший заступник міського голови Олександр Маркушин.  

Під час церемонії нагороди в різних номінаціях були вручені 18-ти представникам України, Франції Австралії та США.

Конкурс «Місто інновацій» проводився в Україні вперше. Організували змагання і нагородження Виробничо-творче об’єднання «Орден» і Всеукраїнське об’єднання громадян «Країна» за підтримки «Укрінформу», Асоціації народних депутатів України та Всеукраїнського жіночого руху «За вільну Україну».

Нагороження Знаками народної пошани проводив директор ВТО «Орден» Олександр Сопов. Для вручення ордена Ірпеню він запросив на сцену представника міста – голову ірпінської Громадської ради об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) Руслана Шевчука.

«Якщо ми кажемо про кардинальні зміни в останні роки, то Ірпінь – це і є кардинальні зміни. Комусь це подобається, комусь – ні. З усіма проблемами зростання, характерними для будь-якого міста, ми намагаємося боротися всі разом – і керівництво міста, і ОСББ, і просто громадяни, – зазначив Руслан Шевчук. – Думаю, ця нагорода займе гідне місце серед нагород нашого міста, і вона точно не остання».

«Для нас це дуже велика честь. Наше місто невелике, але ми дуже стрімко розвиваємося. Хочемо подякувати представникам наших ОСББ, бо вони консолідують, допомагають нам, і ми працюємо всі, як одна команда. Усіх запрошую в наш Ірпінь!» – сказав, отримуючи нагороду, Олександр Маркушин.

Нагородження супроводжувалося демонстрацією на великому екрані краєвидів Ірпеня.

Орден «За розбудову України» був заснований у червні 2017 року. Його вручають, зокрема, за «досягнення в архітектурі та будівництві й за оригінальні конструкторські рішення». Девіз ордена: «Спільними зусиллями до розбудови держави».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300