Ірпінчанка Анна Романько бере участь у конкурсі «Ms. Ukraine World International»

Photoeditorsdk Export 2021 05 17t162627.197

Ірпінчанка Анна Романько бере участь у конкурсі краси для успішних жінок «Ms. Ukraine World International». Він проводиться в Україні вперше. Переможниця змагання представлятиме нашу країну на Міжнародному конкурсі «Ms. World International», який пройде в Маямі (США) у серпні цього року.

Фінал «Ms. Ukraine World International» відбудеться 21 травня в столичному «Fairmont Grand Hotel». Зараз на персональних сторінках учасниць на сайті конкурсу проходить голосування за потенційних фіналісток.

«Анна добре знається на прагненнях людини до подорожей, тому разом із чоловіком створила відому компанію з продажу авіаквитків. Але творча натура жінки прагнула розвитку. Сьогодні Анна – одна з найкращих випускниць Академії Стилю і Дизайну Andre Tan», – розповідається на сторінці Анни Романько.

Зазначається, що вона – професійна стилістка й візажистка, має досвід роботи на «Новому каналі», стилізує фотосесії, лукбуки, працює персональною стилісткою, проводить майстер-класи. Також Анна – style-блогерка, амбасадорка кількох брендів одягу та косметики. Жінка створила власний бренд вегетаріанського шоколаду.

Анна має чудову родину, виховує з чоловіком доньку і сина. Родина також займається благодійністю.

«Я щиро вірю, що краса здатна врятувати світ від жорсткості і байдужості. Саме тому я склала список «100 світлих мрій», які, наче сто маленьких дороговказів, направляють мене на шлях добра і краси. Одна з цих мрій – участь у конкурсі «Ms. Ukraine World International». Вважаю, що це допоможе мені нести місію краси, яка вже стала моїм покликанням всюди. Хочу власним прикладом показати моїм дітям, що мрії збуваються, що їхня мама гідна овацій і визнання всієї країни. Очікую хвилі яскравих емоцій, нових надзвичайних знайомств, які допоможуть мені творити ще більше добрих справ. Вірю у перемогу, бо все маю для того, щоб ще раз довести світу, що українки – найкрасивіші», – говорить ірпінчанка.

Щоб підтримати Анну на конкурсі, потрібно проголосувати за неї на її сторінці.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300