Борчиня з Ірпеня Ірина Коляденко здобула олімпійську ліцензію для української збірної

23 Main

Сьогодні прославлена спортсменка з Ірпеня Ірина Коляденко на Європейському ліцензійному турнірі в Будапешті впевнено здолала представниць Німеччини, Білорусії та Молдови, здобувши таким чином путівку на літню Олімпіаду в Токіо для української збірної.

163083416_1869884503186752_934767906480669242_n

Для майстра спорту України міжнародного класу, володарки Кубка України, багаторазової призерки всеукраїнських і міжнародних змагань із вільної боротьби Ірини Коляденко 19 березня стало справді історичним днем — саме завдяки її сьогоднішнім перемогам олімпійська збірна України отримала довгоочікувану путівку на Олімпійські ігри з жіночої вільної боротьби у ваговій категорії до 62 кг. 

Особливо вражаючим став поєдинок Ірини Коляденко з призеркою чемпіонату Європи та Індивідуального Кубка світу Маріану Чердівару з Молдови. Ірпінчанка  перемогла достроково з рахунком 10:0.

Одним із перших спортсменку та її тренера Володимира Яременка привітав Ірпінський міський голова Олександр Маркушин. У своєму Телеграм-каналі він написав: «Браво, Ірино! Ірпінська громада в тобі не сумнівалася! Немає сумніву, що нічого не завадить тобі боротись та перемагати і на самих Олімпійських іграх! А ми й надалі будемо тебе в цьому підтримувати! І, звичайно, окремі вітання і вдячність тренеру Іри —  ірпінчанину, заслуженому тренеру України Володимиру Яременку!»

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300