Ірпінчанка Ольга Лящук установила два нові національні рекорди (відео)

Photoeditorsdk Export 2021 11 09t115931.990

Жителька Ірпеня Ольга Лящук, яка має титул найсильнішої жінки планети, взяла участь у телешоу «Україна має талант» і встановила два нові національні рекорди.

Зокрема, Ольга за 10,6 сек. перенесла на 11,55 м на спеціальній платформі трьох людей – суддів телешоу Євгена Кота й Ксенію Мішину та дівчинку-помічницю. Їхня загальна вага становила 226,95 кг.

Як пояснив експерт Національного реєстру рекордів Віталій Зорін, який зафіксував це досягнення, «нести живу вагу дуже складно, бо вона розбалансована».

Також Ольга Лящук установили новий рекорд із розчавлювання кавунів стегнами: цього разу вона роздавила 5 кавунів за 30,5 сек.

«Рекорди в мене відбуваються дуже часто. Буквально тиждень тому ми втрьох із дівчатами потягнули 5 фур вагою 78 тонн і 136 кілограмів на 4 метри і 13 сантиметрів», – розповіла Ольга під час шоу.

Рекордсменку підтримали всі троє суддів проєкту, і вона пройшла в наступний тур.     

Після закінчення виступу Ольга взяла на плечі ведучого шоу Григорія Решетника і зробила декілька присідань.  

Ольга Лящук родом із Донецька. Вона стала першою українкою, яка потрапила в Книгу рекордів Гіннеса. Це відбулося у 2016 році, коли жінка розчавила стегнами 3 кавуни за 14 секунд. У 2019 і 2020 роках Ольга перемогла на всесвітніх змаганнях «Arnold Pro Strongwoman» у США.

Цього року найсильніша жінка планети оселилася в Ірпені. У травні Ірпінський міський голова Олександр Маркушин вручив їй сертифікат на 100 тис. грн на підготовку до міжнародних змагань.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300