Ірпінчанка Ольга Лящук здобула друге місце на світових змаганнях «SBD Official Strongman Games» (відео)

Photoeditorsdk Export 2021 11 15t105847.135

Ірпінчанка Ольга Лящук, яка декілька разів здобувала титул найсильнішої жінки планети, посіла друге місце на світовому фестивалі «SBD Official Strongman Games», поступившись переможниці змагань лише одним балом. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці команди «Спільна перемога», яку представляє Ольга.

Фестиваль проходив із 12 по 14 листопада в м. Дейтона-Біч (штат Флорида, США). У ньому брали участь представники 22 країн світу. У жіночій частині турніру виступали 32 спортсменки.

У повідомленні зазначається, що «на початку змагань, при виконанні першої вправи, Ольга пошкодила м‘яз на нозі та всі дні змагань робила надлюдські зусилля». При цьому вона виборола перемогу в найскладнішій частині турніру – естафеті, та єдина з фіналісток змогла підняти й закинути на платформу кулю вагою 150 кілограмів.

«Українка Ольга Лящук у черговий раз підтвердила, що вона є однією з найсильніших жінок планети. Це якраз той випадок, коли 2 місце вартує дорожче, ніж перше. Зал аплодував українці стоячи», – наголошується в повідомленні.

Команда висловила подяку за підтримку спортсменки Ірпінській міський раді, «особисто меру міста» Олександру Маркушину та депутатці ІМР Віолетті Дворніковій.

Нагадаємо, у травні ц. р. Олександр Маркушин вручив Ользі Лящук сертифікат на 100 тис. грн на підготовку до змагань.

Днями Ольга Лящук установила два нові національні рекорди України.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300