Ірпінчанку Діану Бондар нагородили Знаком народної пошани «За самовіддану працю в боротьбі з пандемією»

Photoeditorsdk Export 2020 11 24t204145.205

Громадську діячку Діану Бондар, яка бере активну участь у роботі ірпінського волонтерського штабу, нагородили Знаком народної пошани «За самовіддану працю в боротьбі з пандемією». Про це повідомляється на її сторінці у фейсбуці.

Нагорода була присуджена за представленням ірпінської Громадської спілки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

«Відзнака вручена мені за допомогу в боротьбі з COVID-19 в нашому місті! З того часу, як я почала займатись волонтерством та громадською діяльністю, це вже не перша відзнака, яку я отримую. Я знаю, що ніколи ці медалі не одягну, і вони будуть завжди в моїй шафі:), але все одно мені по-людськи безмежно приємно, що хтось звертає увагу на мою діяльність :). Ваше «дякую» служить для мене мотивацією. Я розумію, що це комусь потрібно», – зазначила Діана.

Вона підкреслила, що волонтерська діяльність задля допомоги медикам і жителям Ірпеня, в якій вона бере участь – «це крута робота всієї команди волонтерів нашого міста».

«Інтуїція мені підказує, що попереду нелегкі часи. Треба гуртуватись і продовжувати підтримувати одне одного. Це і є моя філософія життя. Ще раз дуже дякую за таку високу оцінку моєї роботи», – додала волонтерка.

Нагадаємо, протягом останніх років Діана Бондар також активно працювала в Громадській раді учасників АТО при Ірпінському міському голові.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300