Ірпінчанки, які перебувають у Борні, передали бійцям БТГ «Ірпінь» планшети з бойовою системою управління

299878935 497095002415578 1232699762421828225 N

Ірпінчанки, які зараз перебувають у німецькому місті Борна, передали на фронт бійцям батальйонної тактичної групи Сил спеціальних операцій «Ірпінь» планшети з бойовою системою управління «Кропива». Про це розповів на своїй сторінці у фейсбуці Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Пишаюся мужніми ірпінськими жінками, які зараз розкидані по всьому світу, відірвані від своїх чоловіків і родин, які самотужки опікуються дітьми у чужих країнах, але все ж не опускають рук та ще й активно підтримують наших захисників. Днями хлопці з окремої батальйонної тактичної групи ССО «Ірпінь», які перебувають на самому «нулі», отримали комплект планшетів з картами пам’яті, на які уже встановили бойову систему управління тактичної ланки «Кропива». Передала їх української громада, що зараз в німецькому місті-побратимі Ірпеня Борні», – написав мер.

Він зазначив, що «раніше дівчата вже неодноразово передавали бійцям на фронт смаколики та тактичний одяг.

«А ще вони щодня готують смачні страви для українських військових, які зараз лікуються у Борні в рамках нашого побратимського партнерства. Це яскравий приклад того, як можна навіть на чужині допомагати Україні і піклуватися про українських захисників, щодня наближаючи нашу перемогу! Щиро дякую!» – наголосив Маркушин.

Нагадаємо, в середині червня за сприяння міської влади Ірпеня на лікування та реабілітацію в клініку «Sana Kliniken» у Борні прибули вісім важкопоранених бійців Національної гвардії України. Днями одному з них – військовослужбовцю гостомельської Бригади швидкого реагування НГУ Сергієві Маковозу, який дістав поранення під час оборони аеропорту ДП «Антонов», була проведена складна хірургічна операція.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300