Ірпінська амбулаторія №1 «поділилася» медперсоналом із новою амбулаторією №5

Photoeditorsdk Export 2019 11 13t130800.089

У зв’язку з відкриттям в Ірпені (Київська область) нової амбулаторії №5 і переходом туди частини працівників амбулаторії №1, розташованої на вул. Садовій, в останній працюватиме одна реєстратура (в приміщенні поліклініки для дорослих), а не дві, як було досі. Про це сьогодні, 28 грудня, повідомив Ірпінський центр первинної медико-санітарної допомоги у фейсбук-групі «Сімейний лікар. Ірпінь».

«Надаємо пояснення щодо ситуації навколо реєстратури нашої амбулаторії N1, що була розташована в дитячій поліклініці (вул. Садова, 29). У зв’язку з відкриттям 5-ї амбулаторії за адресою м. Ірпінь, вул. Білокур, 1-а частина лікарів та медперсоналу переходить працювати до неї. Це лікарі, що обслуговують населення, яке проживає навколо 5-ї амбулаторії. Раніше ці люди обслуговувались в амбулаторії N1, що розташована у двох будівлях – поліклініки (Садова, 38) та дитячої поліклініки (Садова, 29). У зв’язку з великим навантаженням та для зручності раніше працювало дві реєстратури. З 26.12.2019 р. у зв’язку з розширенням мережі та зменшенням навантаження на 1-у амбулаторію реєстраторів перевели працювати до іншої амбулаторії (нікого не скоротили!), а в амбулаторії N1 залишається лише одна реєстратура, що розташована в «дорослій» поліклініці (вул. Садова, 38)», – зазначається в повідомленні.

У медзакладі попросили вибачення «за певні незручності», які виникли внаслідок об’єднання реєстратури, та нагадали, що пацієнти завжди мають змогу записатись на прийом он-лайн на сайті центру чи зателефонувавши до реєстратури.

«Прохання до матерів зрозуміти, що ми – заклад сімейної медицини та обслуговуємо як дорослих, так і дітей. У всіх наших амбулаторіях працює лише одна реєстратура. Ми практикуємо прийомні дні для здорових дітей та намагаємось максимально коректно обслуговувати населення. Тож сподіваємось на ваше розуміння та підтримку», – додали автори повідомлення.

Нагадаємо, нова амбулаторія на вул. Білокур, 1-а обслуговуватиме 10–15 тисяч жителів мікрорайону. Спочатку там прийматимуть п’ять лікарів первинної ланки, згодом їхню кількість планують подвоїти.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300