Ірпінська амбулаторія №4 повертається до звичайної роботи (відео)

Photo2020 03 18t192112.519

З 1 лютого протиепідемічна амбулаторія в Ірпені припиняє свою роботу, надалі пацієнтів із симптомами ГРВІ та COVID-19 прийматимуть у всіх амбулаторіях міста сімейні лікарі. Про це повідомив Ірпінський центр первинної медико-санітарної допомоги.

«Амбулаторія №4 за адресою вул. Михайлівська, 22, яка функціонувала як «протиепідемічна», з 01.02.2021 р. припиняє свою дію. Далі амбулаторія №4 працюватиме у звичному режимі. Всі пацієнти з ознаками ГРВІ та COVID-19 звертаються до свого сімейного лікаря… Вам буде призначено час та день огляду у вашій амбулаторії», – йдеться в повідомленні.

При цьому зазначається, що для розмежування потоків пацієнтів із респіраторними інфекціями та неінфекційними захворюваннями прийом хворих із ознаками ГРВІ та COVID-19 відбуватиметься з понеділка по п’ятницю з 14:00 до 20:00 і в суботу з 8:00 до 14:00.

Тестування на коронавірус можна буде пройти у своїй амбулаторії за призначенням сімейного лікаря.

«Протиепідемічна амбулаторія була створена для того, щоб розмежувати потоки пацієнтів, і в ній надавалася допомога лише пацієнтам із ознаками ГРВІ та COVID-19. З жовтня по лютий ми надали медичну допомогу більш ніж 16 з половиною тисячам пацієнтів, було виконано більше 7 тисяч ПЛР-заборів. Ми вважаємо, що ця амбулаторія станом на сьогодні впоралася зі своїм завданням та основною функцією. Нам вдалося пережити пікове навантаження на наш регіон, зберегти медичний колектив боєздатним та навчити колектив працювати з COVID-19», – прокоментував ситуацію директор Ірпінського центру первинної медико-санітарної допомоги Андрій Левківський.

Він також додав, що зараз заклад «проходить організаційну підготовку до масштабної кампанії з вакцинації проти COVID- 19».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300