Ірпінська інфекційка знову отримала допомогу від БФ «Дотик янгола» (відео)

Благодійний фонд «Дотик янгола» знову передав ірпінській інфекційці благодійну допомогу. Медики прийняли чергову партію захисних костюмів, маски та респіратори.

Ірина Тарасова, голова БФ «Дотик янгола»:
«Наш народ згуртовується і завжди допомагає, коли якась складна ситуація виникає в країні».

Ірпінчанка Ірина Тарасова вже не вперше організовує допомогу для лікарів Ірпінської інфекційної лікарні. Каже, що головне — бажання й соціальна відповідальність, і тоді на добрі справи відгукуються і меценати, і звичайні люди. Сьогоднішній візит до лікарні ініціювала й допомогла придбати засоби захисту волонтерка Олена Рагуліна.

Олена Рагуліна, волонтерка:
«У складні часи треба бути не частиною проблеми, а частиною її вирішення. І це відповідальність кожного з нас — і тих людей, які зараз за цими стінами, мабуть, чекають на це обмундирування, і наша особиста відповідальність — кожного, хто опинився в складній ситуації».

Антон Довгопол, директор КНП «Ірпінська центральна міська лікарня»:
«Ми безмежно вдячні за допомогу, тому що від початку карантину, окрім допомоги місцевих бюджетів, дуже багато нам допомагають волонтери. І це не перша наша співпраця з організацією «Дотик янгола»: нам був переданий портативний апарат штучної вентиляції легень від цієї організації, вони нас завжди підтримують засобами індивідуального захисту, дезрозчинами, респіраторами. І на даний момент наша лікарня повністю укомплектована всіма засобами індивідуального захисту».

Директор Ірпінської центральної лікарні наголошує: хоча в державі карантинні заходи й послаблюють, але лікарню продовжують забезпечувати всім необхідним, щоб бути готовими до будь-якого розвитку ситуації.


Підписуйтеся на новий Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300