Ірпінська лікарня отримала подарунки до Дня медика

Photoeditorsdk Export (18)

З нагоди Дня медичного працівника, який відзначатиметься 21 червня, Ірпінська лікарня отримала від Київської облдержадмністрації подарунки, а директор медзакладу Антон Довгопол був відзначений почесною грамотою. Про це розповів на своїй сторінці у фейсбуці перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

«Напередодні Дня медика Ірпінська центральна міська лікарня отримала від Київоблдержадміністрації гарні подарунки — апарат штучної вентиляції легень та сучасний аналізатор газів крові. Загальна вартість цього обладнання — близько 1 млн 600 тис. грн. За сумлінну і віддану працю у сфері охорони здоров’я голова КОДА Василь Володін відзначив почесною грамотою директора КНП «Ірпінська центральна міська лікарня» Антона Довгопола. Від імені всієї ірпінської громади та команди партії «Нові Обличчя» щиро вітаю Антона – чудового менеджера та фахівця», — відзначив перший заступник мера.

Він додав, що «зі свого боку, Ірпінська міська рада цього року вже виділила понад 11 млн грн на закупівлю нового медичного обладнання». «Наступного року виділимо ще більше», — запевнив Олександр Маркушин.

Нагадаємо, місяць тому травматологічне відділення Ірпінської центральної лікарні отримало сучасну наркозно-дихальну станцію та портативний цифровий рентген-апарат. На нове обладнання з бюджету Ірпеня було витрачено більш ніж 2 млн грн.


Підписуйтеся на новий Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300