Ірпінська ліцеїстка перемогла у двох міжнародних мистецьких конкурсах

Photoeditorsdk Export 2020 05 27t154151.965

Учениця 10 класу Ірпінського академічного ліцею Ольга Камінська стала лауреаткою відразу двох міжнародних мистецьких фестивалів-конкурсів, один із яких проводився в Празі (Чехія), інший — у Харкові. Ліцеїстка перемогла в змаганнях піаністів.

На празькому конкурсі «Gold Europе», у якому брали участь майже 1000 учасників із багатьох країн світу, Ольга здобула третю премію. А на Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячої, учнівської та студентської творчої молоді «Київська веселка» посіла перше місце. В обох випадках творчі турніри відбувалися дистанційно.

Ольга Камінська живе в Бучі й навчається гри на фортепіано в місцевій школі мистецтв у класі викладача Тетяни Мартинюк. Дівчина не вперше перемагає в музичних конкурсах із всеукраїнським і міжнародним статусом — за минулорічні досягнення вона була відзначена стипендією міської ради.

Нагадаємо, в лютому цього року Ольга, яка також робить перші кроки в літературній творчості, разом із ірпінським письменником і журналістом Василем Чернявським узяла участь у Міжнародному літературному фестивалі в Мінську.


Підписуйтеся на новий Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300