Ірпінська міськрада надала пільги підприємцям, яким заборонили працювати під час карантину

Photoeditorsdk Export 2020 05 07t121534.207

Ірпінська міська рада тимчасово звільнила від низки платежів підприємців регіону, які втратили можливість працювати під час карантину. Відповідні рішення були ухвалені сьогодні на сесії ради.

Зокрема, депутати підтримали рішення «Щодо тимчасового звільнення, зменшення окремих видів платежів на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», «Про тимчасове звільнення орендарів від сплати орендної плати за земельні ділянки комунальної власності м. Ірпінь», «Щодо звільнення від сплати орендної плати за користування майном комунальної власності територіальної громади м. Ірпінь на період дії протиепідемічних обмежувальних заходів».

«Сьогодні у нас — «підприємницька» сесія. Ми зібралися, тому що хочемо дати пільги підприємцям на період епідемії коронавірусу — тим, які потрапили під постанову Кабінету Міністрів України про заборону їхньої діяльності. Йдемо назустріч підприємцям, які працюють у нашому місті — у першу чергу, це малий і середній бізнес», — зазначив на початку засідання в. о. міського голови — секретар ради Андрій Літвинов.

Він пояснив, що ухвалені рішення передбачають «звільнення підприємців від сплати за оренду землі, оренду комунального майна, від сплати за рекламу й за земельні сервітути на період карантину».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300