Ірпінська міськрада відзначила керівника компанії «Ecosoft» як кращого підприємця регіону

Photoeditorsdk Export (98)

Напередодні Дня підприємця, який відзначатиметься в Україні в найближчу неділю, перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин від імені виконкому міськради вручив власнику та виконавчому директору компанії «Ecosoft» Андрієві Мітченку відзнаку «Кращий підприємець м. Ірпінь та селищ Ворзель, Гостомель, Коцюбинське».  

Компанія «Ecosoft», яка виготовляє обладнання для очищення води, відома не лише якісною продукцією, а й соціальними ініціативами. Зокрема, навесні цього року, під час реконструкції інфекційного відділення Ірпінської міської лікарні, «Ecosoft» за власний рахунок установив там систему очищення води, а також покрив витрати на встановлення у відділенні вікон і дверей.

У зв’язку з епідемією коронавірусу компанія також налагодила виробництво масок і антисептика, які безкоштовно постачала медичним закладам (зокрема, ірпінські медики отримали 10 тисяч захисних масок). Також вона сформувала спільне з учасниками бізнес-спільноти «CEO Club Ukraine» замовлення на захисні костюми, маски й рукавички для закладів охорони здоров’я. У квітні Андрій Мітченко передав інфекційному відділенню Ірпінської лікарні 200 захисних костюмів для лікарів.

Під час проведення в Приірпінні влітку ц. р. Відкритого кубка з мотокросу «Ecosoft» забезпечив усіх спортсменів захисними масками та антисептиком.

Крім того, в шести навчальних закладах Ірпеня компанія встановила фонтанчики з питною водою, а в Парку Незнайка й на набережній — унікальні водомати. У кожному випадку ірпінці отримують високоочищену, знезаражену та збагачену мінералами воду.

Нагадаємо, компанія «Ecosoft» була заснована в Ірпені в 1991 році. У грудні 2018 року вона приєдналася до групи компаній BWT (Австрія). Продукція підприємства користується попитом майже в 60 країнах світу. «Ecosoft» є одним із найбільших платників податків у місті Ірпінь. Компанія неодноразово відзначалася міською владою як соціально відповідальне підприємство.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300