Ірпінська міськрада виділила півмільйона на ремонт інфекційного відділення лікарні

Photoeditorsdk Export 2020 03 19t171510.407

Ірпінська міськрада на сьогоднішній сесії виділила 500 тис. грн на капітальний ремонт інфекційного відділення центральної міської лікарні, де, за необхідності, можна буде госпіталізувати до 50 хворих. Разом із тим, перший заступник мера Ірпеня Олександр Маркушин закликав депутатський корпус і бізнесменів надати фінансову допомогу для швидкого, без затяжних тендерних процедур, проведення ремонту.    

«Ми вирішили за три тижні зробити капітальний ремонт інфекційного відділення Ірпінської лікарні в місті Буча. Ми виділяємо на цій сесії кошти на ремонт, але цих коштів (це дотендерна сума) буде недостатньо. Просимо депутатський корпус, бізнесменів долучитися до капітального ремонту. Це дозволить нам, якщо буде потреба, розмістити до 50 інфекційних хворих», — сказав Олександр Маркушин, виступаючи на сесії.

У коментарі журналістам він роз’яснив, що для того, або повністю капітально відремонтувати інфекційне відділення, потрібно 3,5—4 млн грн. «На цю суму треба проводити тендер, і загалом це займе два — два з половиною місяці. Ми хочемо провести ремонтні роботи менш ніж за місяць, бо якщо буде епідемія в Київській області, Білоцерківська лікарня не зможе прийняти всіх хворих, і буде можливість розмістити в нашій лікарні до 50 людей. Це дуже важливо», — наголосив Олександр Маркушин.

Нагадаємо, раніше між Ірпінською міською радою та Благодійною організацією «Фундація добрих справ» був підписаний меморандум про об’єднання зусиль задля збору коштів на оперативний ремонт інфекційного відділення центральної міської лікарні.

Як повідомлялося, в Ірпені на базі амбулаторії загальної практики – сімейної медицини №4 по вул. Михайлівській, 22 почала працювати протиепідемічна амбулаторія, де прийматимуть хворих із симптомами ГРВІ.  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — і отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300