«Ірпінська муніципальна варта» долучилася до відпрацювання спільних дій безпекових формувань Київщини

Photoeditorsdk Export 2021 02 02t125242.528

Громадське формування «Ірпінська муніципальна варта» разом із іншими членами обласної спілки «Громадська безпека +380» та поліцією взяло участь у відпрацюванні спільних дій з охорони правопорядку в м. Васильків. Про це повідомляється на сторінці «Мунварти» у фейсбуці.

Учасниками спільного патрулювання були сім громадських формувань із різних громад Київщини, дільничні офіцери місцевого відділу поліції, а також інспектори з контролю за благоустроєм. Загалом містом курсували 7 автомобільних і піших патрулів, завданням яких було реагувати на факти вживання алкогольних напоїв та куріння в громадських місцях, порушення правил дорожнього руху і неправильне паркування, а також запобігати випадкам вандалізму й створення несанкціонованих сміттєзвалищ та проводити профілактичні бесіди з містянами.

В «Ірпінській муніципальній варті» зазначають, що в ході цього заходу відбувся корисний обмін досвідом між безпековими формуваннями.

Мер Василькова Наталія Баласинович, звертаючись до громади, висловила сподівання, що створення подібного формування з охорони громадського порядку у Васильківській територіальній громаді «поліпшить громадську безпеку та законність на вулицях».

«Громадське формування з охорони громадського порядку «Ірпінська муніципальна варта» діє на базі комунального підприємства «Муніципальна варта» Ірпінської міської ради. Члени формувань з охорони громадського порядку наділені відповідними повноваженнями згідно з Законом України «Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону»», – зазначається в повідомленні.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300