Ірпінська «Муніципальна варта» прийшла на допомогу чоловікові, який замерзав у парку

Photoeditorsdk Export 2021 01 19t121043.285

Співробітники ірпінської «Муніципальної варти» прийшли на допомогу чоловікові з інвалідністю, який міг замерзнути в Парку Незнайка. Про це розповідається на сайті підприємства.

Повідомлення про те, що на снігу в парку лежить людина, надійшло до чергової частини «Мунварти» близько 5-ї години ранку. «Інспектори «Муніципальної варти» виявили чоловіка з ознаками переохолодження, допомогли дістатися до пункту обігріву в міській раді, напоїли чаєм та заспокоїли його, оскільки він перебував у стані підвищеного стресу», – йдеться в повідомленні.

З’ясувалося, що потерпілий має вади слуху і мовлення, тому інспекторам довелося спілкуватися з ним жестами й письмово. Надалі наряд патрульної служби Ірпінського відділу поліції доставив чоловіка додому.

У «Мунварті» відзначають, що в пункт обігріву, розташований у будівлі міської ради, щодня звертаються люди, яким необхідно зігрітися.

«Люди, які потерпають від холоду, можуть завітати до даного пункту цілодобово, випити гарячого чаю з печивом, та, за необхідності, отримати першу домедичну допомогу. Якщо ви опинились у скрутному становищі, або стали свідком того, що людина знаходиться в безпорадному стані на морозі, телефонуйте до «Муніципальної варти». Цілодобова «гаряча лінія»: (073) 07-00-557 (+Viber, Telegram, WhatsApp), (04597) 60-400», – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, пункти обігріву також працюють в Ірпені за такими адресами:

  • вул. Тургенєвська, 15 (Територіальний центр соціального обслуговування, 09:00–17:00);
  • вул. Садова, 38 (міська поліклініка, цілодобово);
  • вул. Центральна, 55 (Центр по роботі з учасниками АТО, 09:00–17:00).

                                                                                                                       
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300