Ірпінська «Муніципальна варта» затримала наркомана, який хуліганив на вулиці

Photoeditorsdk Export 2020 02 07t110448.649

Співробітники ірпінського комунального підприємства «Муніципальна варта» (Київська область) затримали й передали поліції наркозалежного чоловіка, який хуліганив на вулиці Авіаконструктора Антонова. Молодик вимагав пустити його в громадський туалет, де він хотів прийняти наркотик. Про це повідомляється на сторінці підприємства в соцмережі.

«Іноді певні особи використовують громадські вбиральні, як місця для вживання наркотичних засобів. Для них це дуже зручно — не треба ніде ховатися, можна просто закритися всередині вбиральні та вживати наркотики, не боячись бути «застуканим». Один із таких випадків був попереджений «Муніципальної вартою», коли саме задля таких цілей молодий чоловік намагався зайти до платної громадської вбиральні неподалік підземного переходу по вул. Антонова», – йдеться в повідомленні.

Отримавши відмову від працівниці вбиральні, наркоман ударив її в обличчя, ображав, голосно нецензурно лаявся.

Свідком цієї події стала інспектор «Муніципальної варти», яка чергувала на автостанції. Вона терміново викликала групу швидкого реагування. Після приїзду екіпажу чоловік продовжував поводитися неадекватно. На запитання, що стало причиною такої його поведінки, він відповів, що хотів «швидко винюхати доріжку» всередині вбиральні, а його туди не впускали. Інспектори «Муніципальної варти» передали хулігана працівникам поліції.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300