Ірпінська поліція розшукала дві вкрадені автівки й двох утікачів

Photoeditorsdk Export 2020 01 17t204147.969

За добу поліцейські Ірпеня на Київщині розкрили два злочини, пов’язані з незаконним заволодінням транспортними засобами та знайшли двох розшукуваних людей. Про це сьогодні, 17 січня, повідомив Ірпінський відділ поліції.

Один із автомобілів – ВАЗ–1118 – напередодні був викрадений у Бучі. Працівники кримінальної поліції спільно з патрульною групою реагування відшукали його в тому ж місті. В автівці перебували двоє чоловіків – жителі Бучі й Києва. Обоє були в стані алкогольного сп’яніння.

Також ірпінські поліцейські знайшли автомобіль «Renault Thalia», яким зловмисник заволодів у шахрайський спосіб. Матеріали з цього приводу надійшли з Голосіївського управління поліції Києва. У результаті оперативно-розшукових заходів було встановлено, що машину незаконно перепродали іншим власникам у м. Фастові.

В обох випадках було відкрито кримінальні провадження згідно з ч. 1 ст. 289 КК України. Санкція статті передбачає обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. Крім того, водій автомобіля, викраденого в Бучі, заплатить штраф за керування автівкою в нетверезому стані.

Сьогодні ж ірпінські правоохоронці вже вдруге впіймали 45-річного громадянина, який 15 січня на вулиці в Бучі поранив залізним гаком іноземця. Після затримання в день нападу чоловіка помістили до психоневрологічної лікарні у Ворзелі, однак йому вдалося звідти втекти. Утікача затримали дільничні інспектори поліції.

Крім того, група реагування патрульної поліції розшукала літнього ірпінця 1938 року народження, який залишив своє помешкання й зник у невідомому напрямку. Правоохоронці отримали окрему подяку від його родичів.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300