Ірпінська поліція відзначає професійне свято (відео)

У парку ім. В. Правика в Ірпені на Київщині відбулися урочистості з нагоди Дня Національної поліції України. Привітати особовий склад Ірпінської поліції приїхали представники всіх міст і селищ Приірпіння – Ірпеня, Бучі, Ворзеля, Гостомеля та Коцюбинського.

Олександр Маркушин, перший заступник Ірпінського міського голови:
«Хотілось би їм подякувати за те, що є у нас співпраця між поліцією й міською радою та «Муніципальною вартою», і за останні роки ми чітко бачимо, що у нас є діалог, і в місті більший порядок. Ми задоволені їхньою роботою. Я впевнений, що працюють у нас професіонали».

За сумлінне виконання службових обов’язків, професіоналізм та особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю поліцейських відзначили почесними грамотами.   

Валерій Євтушенко, начальник Ірпінського відділу поліції:
«У нас немає жодного нерозкритого вбивства, тяжкого тілесного ушкодження зі смертельними наслідками. Останніми місяцями особовий склад Ірпінського відділу поліції основну увагу приділяв карантинним заходам. Роботою я в повній мірі задоволений не можу бути, тому що є дуже багато критики, є багато нарікань, але ми постійно працюємо над усуненням цих недоліків. Я думаю, що далі ми будемо розвиватися в правильному напрямку».

Сьогодні в Ірпінському відділку, включаючи Бучанське відділення, працює майже 200 співробітників. З них близько 40%  – жінки. Кажуть, що це тенденція останніх років. І жінок із кожним роком у поліції стає все більше. 

Журналіст:
«Як вам працюється разом із чоловіками? Чи не заважають вони вам?» 

Яна Єрмоленко, інспекторка сектору моніторингу:
«Ні, чоловіки нам не заважають, вони також професіонали у своїй справі. Ми, дівчата, стараємося не відставати, а навпаки».

Валерій Євтушенко:
«Вони більш відповідальні, їм можна доручити такі завдання, які чоловікам, на жаль, на сьогоднішній день доручити не можна. Тобто я задоволений ставленням жінок до своїх професійних обов’язків».

Працювати у правоохоронних органах мріють і діти — пишаються своїми батьками і прагнуть бути схожими на них.

Алла Суковач, дільничний офіцер поліції:
«Це свято є одним із найбільш очікуваних у нашій родині, тому що донька теж мріє бути поліцейським. Для неї, взагалі, мама є взірцем».

Журналіст:
«Чому це ти вирішила раптом теж піти в поліцію? Гени дають про себе знати?

Донька Алли Суковач:
«Ні, тому що мені подобається, як мама працює».

З нагоди свята начальник «Муніципальної варти» Ірпеня Микола Ковальчук презентував колегам лазерний принтер, а Школа мистецтв імені М. Вериківського зробила музичний подарунок.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300