Ірпінська школа отримала відзнаку від освітньої платформи Єврокомісії

118763117 2864767727143064 6989888692286728891 O

Ірпінська спеціалізована загальноосвітня школа №12 із вивченням іноземних мов удруге отримала відзнаку від заснованої Європейською Комісією навчальної платформи «eTwinning». Директорці школи Валентині Антоненко надійшов лист-подяка від єврокомісарки з питань інновацій, досліджень, культури, освіти та молоді Марії Ґабрієл. Про це повідомляє сайт управління освіти і науки Ірпінської міської ради.

У повідомленні зазначається, що «eTwinning» – це навчальна програма Європейської Комісії, започаткована у 2005 р. з метою розвитку співпраці європейських шкіл».

«Вчителі та учні, зареєстровані в мережі «eTwinning», отримують можливість реалізації спільних проєктів з іншими європейськими школами. Ключовою складовою навчання є використання інформаційно-комунікаційних технологій. Кожні два роки на міжнародній платформі «eTwinning» обираються «eTwinning Schools». Це школи, які продемонстрували послідовну та чітку прихильність справжньому сенсу дії шкіл «eTwinning», які постійно використовують цифрові інструменти для покращення навчальних досягнень учнів та творчості, які плідно співпрацюють із європейськими школами. Пишаємося тим, що Ірпінська СЗОШ12 з вивченням іноземних мов (школа лінгвістики) імені Заріфи Алієвої вже вдруге отримала міжнародну відзнаку «eTwinning School». Учні під керівництвом Олійник Н.О. працюють над проєктами на цій платформі вже 6 років, співпрацюючи зі школами Європи, виконали 17 проєктів, отримали 6 міжнародних відзнак», – зазначили в управлінні освіти і науки.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300