Ірпінська студія театру та кіно «Ромео і Джульєтта» виборола Гран-прі на міжнародному фестивалі

Photoeditorsdk Export (30)

Вихованці ірпінської студії театру та кіно «Ромео і Джульєтта» вибороли Гран-прі та три перші місця в різних номінаціях на II Міжнародному багатожанровому фестивалі «Star Waves». Фестиваль проходив у концертній залі Київського національного університету будівництва і архітектури.

Через карантинні обмеження багато учасників брали участь у фестивалі онлайн. Колектив «Ромео і Джульєтти» виступав на сцені. Гран-прі ірпінцям присудили за фрагмент із нової вистави «Екзерсис» (постановка Вікторії Чорної). Перші місця за театральні етюди отримали Старша нова група (студія ділиться на групи за віком; керівник цієї групи – Ксенія Гроза), група «Вінегрет» (керівник – Сара Керді) та група «ЗТМ» (керівник – Артем Скибін).

«Дуже хвилююча мить, адже це був мій перший виступ у житті, – зізнається акторка з групи «ЗТМ» Кароліна Герус. – Це було щось неймовірне. Коли виходиш на сцену, і в тебе коліна трусяться від хвилювання, але вся ця сцена – твоя, ти вже не думаєш про страх, а занурюєшся в роль, бо тебе переповнюють емоції, якими ти ділишся з усіма».

«Так, це було незабутньо», – згадує учасниця Старшої нової групи Анастасія Снегірьова.

«Дуже радію, що поїхала на цей фестиваль, у мене з’явилось багато нових друзів, емоцій та спогадів», – додає актриса з групи «Вінегрет» Іванка Рожманова.

«Не хочеться хвалитися, але наші діти зі студії театру і кіно «Ромео і Джульєтта» чи не єдині показали справді високий рівень, – розповідає Олена, мама акторки Анастасії Куц із групи «Екзерсис». –  І було відчуття, що сидиш у справжньому театрі, на сцені якого – професійні актори. Загалом дуже вражена і виступом, і організацією».

Юних ірпінців неабияк підтримувала засновниця та художня керівниця студії театру і кіно «Ромео і Джульєтта» Ірина Карпенко, яка наразі живе та працює в Америці. А творчу мандрівку колективу з тридцяти артистів профінансували Ірпінська міська рада й відділ культури, національностей та релігій ІМР. 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300