Ірпінські «Кобзарятка» підкорили ще один всеукраїнський конкурс

Photoeditorsdk Export 2020 12 23t133111.974

Ансамбль бандуристок «Кобзарятка» з Ірпінської дитячої школи мистецтв ім. Михайла Вериківського здобув першу премію на Всеукраїнському відкритому фестивалі-конкурсі «Барви Полтави». Про це повідомили в навчальному закладі.

Учасники конкурсу – учні та викладачі музичних шкіл України – змагалися в майстерності гри на народних інструментах і у вокальному мистецтві. Фестиваль проходив дистанційно.

Нагадаємо, нещодавно ансамбль «Кобзарятка» здобув перше місце на І Відкритому дистанційному виконавському конкурсі «Український Ренесанс». Із творчим здобутком учасниць колективу привітав Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Ансамбль «Кобзарятка» був заснований чотири роки тому, працює під керівництвом викладачки Вікторії Барташової. У його складі – шість бандуристок: Софія Ільєнко (16 років), Марія Комісарова (12 років), Діана Рибак (12 років), Майя Корабель (11 років), Надія Махнівська (10 років) і Владислава Трофименко (9 років).

Раніше цей колектив став лауреатом першої премії Всеукраїнського конкурсу кобзарського мистецтва «Кобзарському роду нема переводу», лауреатом другої премії Міжнародного конкурсу вокального мистецтва ім. І. С. Козловського та посів друге місце на Всеукраїнському конкурсі «Неопалима купина».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300