Спецтехніка для ірпінських комунальників

фото2


Комунальні підприємства Ірпеня отримали нову сучасну техніку від Ірпінської міської ради.

Зокрема, автокран довжиною в 21 м для укладання та реконструкцій водогону отримало КП «Ірпіньводоканал». Автопарк УЖКГ «Ірпінь» поповнився 18-ти метровою автовишкою для обслуговування вуличного освітлення та машиною-піскотрусом для робіт із благоустрою територій. Комунальне підприємство «Ірпіньзеленбуд» отримало новий трактор із причепом для вивозу сухостою.

Всю автотехніку, загальною вартістю 8, 5 млн гривень, закуплено за рахунок міського бюджету Ірпеня.

Вітаючи керівників комунальних підприємств, голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк відзначив важливість оновлення парку техніки для комунальних служб міста:
«Нова спецтехніка підвищує технічні можливості міських служб і покращує якість комунальних послуг. За три з половиною роки роботи діючої управлінської команди в Ірпені для комунальних підприємств міста було придбано більше 40 одиниць нової сучасної техніки. І це є один з найкращих показників в Україні».
Також Володимир Карплюк зазначив, що перед придбанням спецтехніки, були проведені усі необхідні тендери, згідно яких було визначено виробників — це українські, білоруські та італійські підприємства.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300