Ірпінські комунальники п’яту добу розчищають місто від снігу

Photoeditorsdk Export 2021 02 12t113349.929

Ірпінські комунальники вже п’яту добу поспіль майже безперервно розчищають місто від снігових заметів. Спецмашини КП «Управління житлово-комунального господарства «Ірпінь»» ще вночі починають готувати дороги до проїзду автомобілів, а працівники благоустрою, двірники та інші співробітники комунальних підприємств, мобілізовані на боротьбу зі стихією, з раннього ранку чистять і посипають тротуари, пішохідні доріжки в парках і прибудинкові території.     

Зокрема, як повідомляється на фейсбук-сторінці КП «Управління благоустрою міста», сьогодні з 6:00 працівники підприємства прибирають від снігу тротуари.

Крім того, з 7-ї години ранку інспектори благоустрою почали перевіряти, як підприємці Ірпеня розчищають території біля своїх об’єктів. «Кому подяка, кому припис або протокол за порушення», – зазначають комунальники.

Тим часом негода не вщухає. Синоптики знову оголосили на Київщині штормове попередження, в області зберігається жовтий рівень небезпеки. Протягом найближчої доби очікуються хуртовини, посилення швидкості вітру до 15–24 м/с.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300