Ірпінські комунальники відновлюють розмітку пішохідних переходів і ремонтують тротуари (фото)

Photoeditorsdk Export (8)

Працівники Комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства «Ірпінь» (Київщина) продовжують оновлювати дорожню розмітку на вулицях міста. Зокрема, зараз підфарбовують пішохідні переходи й бордюри на одній із головних транспортних артерій Ірпеня — вулиці Центральній. Крім того, проводять ремонти пошкоджених ділянок тротуарів. Про це повідомляється на сторінці підприємства в соцмережі.   

«Приємно дивитись, як кожного дня дороги нашого міста оновлюються, стають більш зручними та безпечними для учасників руху (водіїв та пішоходів). Почали оновлювати пішохідні переходи та борти по вул. Центральна та провели ремонт тротуару по вул. Садова, 65», — зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, минулого тижня повідомлялося про те, що працівники КП «УЖКГ «Ірпінь» цілодобово проводять роботи з відновлення пошкодженого асфальтного покриття та дорожньої розмітки на вулицях міста. Зокрема, в нічну пору була нанесена дорожня розмітка на вулицях Соборній, Садовій, Мечникова, Західній, Лисенка, Пушкінській.


Підписуйтеся на новий Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300