Ірпінські комунальники відновили освітлення в парку, на двох вулицях і у двох будинках

Photoeditorsdk Export 2020 02 06t150057.741

Працівники Комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства «Ірпінь» (Київська область) відновили освітлення в одному з парків, на двох вулицях міста та у двох багатоквартирних будинках. Про це комунальники повідомили в соцмережі.  

«Працівниками дільниці електричних мереж проведено ремонтні роботи з відновлення освітлення (заміна, ремонт ліхтарів вуличного освітлення) в парку «Дубки», на вулиці Підгірній та біля будинку №65 по вул. Полтавській, заміну ламп у місцях загального користування та відновлення вимикачів у будинках №54-а по вул. Котляревського та на Северинівській, 131», – зазначається в повідомленні.

Крім того, за сприяння Департаменту регіонального розвитку облдержадміністрації «проводились роботи з заміни ламп вуличного освітлення по вул. Університетській».

Раніше, наприкінці січня, працівники КП «УЖКГ «Ірпінь» замінили лампи та відремонтували ліхтарі вуличного освітлення по вул. Незалежності – від в’їзду в місто (біля КП «Ірпіньводоканал») до мікрорайону Стоянка, модернізували вуличне освітлення на вул. Миру, замінивши старі ліхтарі на LED-світильники, а також замінили лампи в місцях загального користування в будинках по вул. Ветеранів Афганістану, 18-в та по вул. Гагаріна, 36.

Нагадаємо, в середині січня КП «УЖКГ «Ірпінь» модернізувало зовнішнє освітлення на вулиці Вериківського: лампи старого зразка були замінені на нові – світлодіодні. 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300