Ірпінські комунальники завершують весняну обрізку дерев (відео)

Працівники ірпінського комунального підприємства «Управління благоустрою міста» завершують весняну обрізку дерев і кущів на території громади. Незважаючи на погодні умови. Адже невдовзі починається сезон відновлення рослин. І комунальники поспішають здати роботу вчасно.

Оксана Головко, заступниця начальника КП «Управління благоустрою міста»:
«Є термін, у який ми маємо виконати свою роботу. Це лютий-березень. До кінця березня – сезон формування крон дерев, а також обрізка кущів та надання їм певної форми».

Наразі роботи тривають у Михайлівці-Рубежівці. Кронування у всіх основних рекреаційних зонах Ірпеня майже завершено. Крім того, комунальники реагують і на особисті звернення громади.    

Оксана Головко: 
«Ми працюємо по заявках, які приходять до нас в офіс на Шевченка, 5, або ж через міськраду, якщо звертається громадянин. А також активно реагуємо на всі публікації чи зауваження, або доречні пропозиції від містян». 

Реагувати на звернення намагаються оперативно. Виїжджають на місце, дивляться – як зарадити ситуації. Наприклад, зараз лагодять огорожу футбольного майданчика на Співочому полі. Її елементи нахабно зняли, а в інших місцях – суттєво пошкодили.  

Оксана Головко:
«Намагалися зрізати та винести секції залізного паркану. Тому ми зараз викликали наших спеціалістів, які роблять ремонт-укріплення цієї сітки. Якщо й надалі будуть якісь пошкодження, тоді вже будемо планувати заміну, або ж посилення кріплень на самому паркані».

Якщо ж вам хочеться жити у затишному місті – бережіть створене чужими руками і створюйте затишок самі. А якщо виникає потреба – телефонуйте до «Управління благоустрою Ірпеня» за номером (04597) 63-4-12.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300