Ірпінські спортсмени організовують благодійний забіг для врятування життя дитини

Photoeditorsdk Export (39)

1 серпня о 08:00 на ірпінській набережній відбудеться благодійний забіг, мета якого — збір коштів на лікування маленької ірпінчанки Анастасії Кравченко. Про це повідомила голова громадської організації «Територія спорту» Олеся Олійник.

За її словами, «вся спортивна спільнота міста закликає небайдужих людей долучитися до заходу і зробити благодійні внески, адже сьогодні життя дівчинки залежить від кожного з нас». 

«Сім’ю Насті знаю як доброзичливих, активних людей. Днями вони почули страшний діагноз: «рецидив після аутологічної трансплантації, лімфома беркіта — пухлина малого тазу». Вартість операції — 220 тис. $. Ця сума для родини непосильна, і сподівання тільки на нас, сильну і дружну громаду», – зазначила Олеся.

Вона закликала всі спортивні клуби регіону підтримати благодійну ініціативу й долучитися до забігу.

Організаторами забігу виступили ГО «Територія спорту», «Перший номер», «Здоровий рух», «Bronyarun», спортклуб «Бойова жаба», танцювальна студія «Адажіо» та інші спортивні спільноти й активісти. 

Місце зустрічі: ірпінська набережна (біля мосту). Дистанція – 5 км.

Благодійний внесок — 150 грн.

Допомогти родині ви можете вже зараз, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку» 5168 7573 2203 4614 (Кравченко Анна Валеріївна, мама).


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300