Ірпінські волонтери закликають долучатися до надання допомоги літнім людям

Photoeditorsdk Export 2020 03 24t130732.904

Уже близько 300 ірпінських пенсіонерів отримали продуктові набори від місцевих волонтерів. Про це повідомив лідер волонтерського руху, член виконкому Ірпінської міської ради Антон Головенко. Він також звернувся до жителів регіону з проханням підтримати цю ініціативу.

«На сьогодні вже приблизно 300 пенсіонерів отримали допомогу. Волонтери Ірпеня активно долучаються до цієї ініціативи», — написав Головенко в соцмережі.

«Я став помічати, як з екрану телевізора та у фейсбуці один одного заспокоюють тим, що від хвороби помирають тільки люди старші 60 років… Нас такий «розклад» не влаштовує! Нас такий варіант не заспокоює! Тому ми максимально хочемо підготувати і захистити саме цю категорію людей! Це наш громадський обов’язок — зараз їх підтримати. Багато питають, як допомогти. Так от інформація і рахунки наших дівчат. За кошти ми купуємо продуктові набори. Будемо раді отримати допомогу і від вас! Треба встигнути, поки у нас є час», — зазначив Антон Головенко та опублікував номери банківських карток, на які можна перерахувати кошти для підтримки благодійного проєкту:

4149499343353395 (Бондар Діана),
4149499340791357 (Філімонова Надія).

Контактний телефон: (098)1235066. Адреса: вул. Центральна, 55.

Крім того, волонтер закликає приєднуватися до спільноти «Не будь байдужим COVID-2019» у вайбері.

Антон Головенко додав, що відтепер до продуктових наборів вкладатимуть медичні маски, які надали благодійники. «Родина Мельників забезпечила нашу організацію та людей, до яких ми їздимо, масками захисту! 1000 масок ми зможемо розподілити між тими, хто дійсно потребує. Для медиків такі маски малоефективні, а ось для хворих та пенсіонерів — саме те. Передаємо частину на 4-ту спеціалізовану амбулаторію, де їх будуть надавати хворим. Все інше буде додане в продуктові набори», — відзначив він.

Також Головенко розповів, що ірпінським волонтерам почали писати і дзвонити люди, які живуть за кордоном, але в Ірпені у них старенькі батьки. «Переживають. Просять допомогти чи час від часу відвідувати. І це нормальне прохання. Звертайтесь! Не соромтесь! Ми обов’язково щось придумаємо. Як мінімум продуктовий набір та якісь ліки ми зможемо завезти. Наші волонтери-водії готові долучатися», — наголосив Антон Головенко.

Нагадаємо, ірпінські волонтери організували роботу гарячої лінії психологічного супроводу для допомоги людям, яким важко впоратися зі стресом, викликаним загрозою коронавірусу.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300