Ірпінські волонтери закликали автомобілістів допомогти доставити продукти ветеранам і дітям війни

96277030 1167019873639370 2563784434180423680 N

Ірпінські волонтери закликали водіїв-добровольців допомогти доставити продуктові набори ветеранам і дітям війни та іншим категоріям ірпінців, які потребують підтримки. Про це повідомив у соцмережі керівник волонтерського штабу Антон Головенко.

«Друзі! Знову ми вимушені оголосити мобілізацію волонтерського транспорту! За програмою «Турбота» було придбано більше 2000 продуктових наборів для ветеранів війни та дітей війни. Саме міська програма «Турбота» призначена для підтримки людей, які опинились в тяжких життєвих обставинах. І цього разу від нас потрібна допомога в доставці цих продуктів», — йдеться в повідомленні.

Також, за словами Головенка, волонтери планують доставити продукти й іншим категоріям містян, які зверталися раніше: самотнім людям, багатодітним сім‘ям, хворим, що перебувають в ізоляції.

«Стартуємо завтра, 8 травня, о 10:00 за адресою: вул. Центральна, 55. Відповідні адреси ми вже підготували. Будемо вдячні кожному, хто приєднається!» — зазначив Антон Головенко.

Нагадаємо, раніше перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин повідомляв, що міськрада разом із волонтерським штабом Ірпеня проводять акцію «Привітай ветерана», присвячену 75-річчю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. За словами Маркушина, в рамках програми «Турбота» міська рада виділила кошти на придбання продуктових наборів для ветеранів і дітей війни, які живуть в Ірпені. 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300