Ірпінський госпіталь отримав від уряду Японії рентген-апарат

Photoeditorsdk Export 2021 02 26t140552.872

Військово-медичний клінічний лікувально-реабілітаційний центр Міністерства оборони України, розташований в Ірпені, отримав від уряду Японії стаціонарний рентгенівський апарат «Canon Zexira» з дистанційним керуванням. Нове обладнання урочисто передав медзакладу Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні Кураі Такаші, повідомляє пресслужба Міноброни.

У зустрічі також узяли участь заступник міністра оборони України Анатолій Петренко та директорка Управління ООН із обслуговування проєктів в Україні (UNOPS) Ірина Саакян Веттер.

За словами Анатолія Петренка, сучасне медичне устаткування, подароване японським урядом, уже є в трьох військових госпіталях України. Кураі Такаші відзначив, що з 2014 року Японія надала допомогу Україні на 56 млн доларів, 10% цієї суми було використано для українських військових.

Спеціалізований рентгенівський апарат «Canon Zexira» дозволяє чітко контролювати дозу випромінювання, дистанційно керувати всіма процесами та швидко отримувати цифровий результат.

Нагадаємо, наприкінці листопада Ірпінський міський голова Олександр Маркушин передав пацієнтам Військово-медичного клінічного лікувально-реабілітаційного центру спортивний тренажер «гребля».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300