Ірпінський міськвиконком дав «зелене світло» капремонту приміщення для нової амбулаторії та оснащенню станції очищення води

Photoeditorsdk Export (25)

Виконавчий комітет Ірпінської міської ради (Київщина) затвердив проєктно-кошторисну документацію капітального ремонту приміщення для нової амбулаторії в Ірпені, оснащення найбільшої в регіоні станції очищення води, яка зараз будується, та ще низки ремонтних і будівельних робіт на інфраструктурних об’єктах. Такі рішення були ухвалені сьогодні на засіданні виконкому.     

Зокрема, було затверджено документацію капремонту нежитлового приміщення на вул. Університетській, 2-Л/1 та будівництва там електромереж.

«Це майбутня амбулаторія. Ми це затверджуємо, щоби потім провести тендер, зробити ремонт і в цьому році постаратися, як обіцяли, відкрити», — зазначив перший заступник міського голови Олександр Маркушин.

Також було вирішено затвердити документацію щодо оснащення технологічним обладнанням станції очищення води на території насосної станції другого підйому на вул. Чехова та проведення реконструкції (благоустрою) цієї території.

Крім того, виконком схвалив проєктно-кошторисну документацію капітального ремонту системи водовідведення на Привокзальній площі, 3; заміни вікон у місцях загального користування в будинках по вул. Громадянській, 6, Гуцала, 40 і Озерній, 17; будівництва мереж зовнішнього освітлення в мікрорайоні Стоянка; будівництва підпірної стінки біля вхідної групи парку Незнайка;  буріння свердловини по вул. Покровській, 1 (Центр стерилізації й адопції тварин), а також будівництва системи зовнішнього електропостачання житлового масиву в межах вул. Героїв України та однойменного провулку в селищі Гостомель.

Нагадаємо, амбулаторія №7, яка буде відкрита в новобудові навпроти парку «Центральний», матиме площу 270 квадратних метрів. Вона зможе обслуговувати близько 20 тисяч населення. Послугами медзакладу буде зручно користуватися жителям не лише прилеглого масиву, але й Романівки та Стоянки.

Як повідомлялося, минулого тижня в Ірпені відкрили нову амбулаторію №6 на вул. Ветеранів Афганістану.

Також нагадаємо, що після введення в експлуатацію станції очищення і знезалізнення води на вул. Чехова Ірпінь буде на 100% забезпечений очищеною водою. Потужність станції становитиме 15—16 тис. кубометрів на добу.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300