Ірпінський міськвиконком затвердив кошториси капремонтів відділення лікарні та двох вулиць

Photoeditorsdk Export 2021 03 09t163318.100

Виконавчий комітет Ірпінської міської ради затвердив проєктно-кошторисну документацію для проведення капітальних ремонтів трьох об’єктів. Таке рішення було ухвалене сьогодні на засіданні виконкому.

Зокрема, йдеться про капремонти приміщень патологоанатомічного відділення Ірпінської міської лікарні (1499 тис. грн), дорожнього покриття по вул. Івана Франка в с. Козинці (2597 тис. грн) і проїзду з пішохідною зоною по вул. Гагаріна, 15 в Ірпені (1403 тис. грн).

Як зазначив при цьому міський голова Олександр Маркушин, на найближчу сесію міськради також винесуть питання про затвердження кошторису капітального ремонту покрівлі ліцею №3. «Там дуже тече покрівля, і вже прийшов той час, коли ми повинні це зробити. Зараз проєктанти прораховують, до сесії буде сума», – сказав мер.

Нагадаємо, на сьогоднішньому засіданні міськвиконкому Олександр Маркушин також розповів про те, що на розгляд депутатів міськради в четвер будуть запропоновані питання про виділення коштів на будівництво нового приміщення дитсадка «Віночок», на капітальні ремонти ділянок вулиць Технологічної і Лермонтова, на капремонт і закупівлю обладнання й меблів для нової амбулаторії на вул. Університетській, а також на дофінансування будівництва медичного центру на вул. Садовій.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300