Ірпінський міськвиконком затвердив оновлені тарифи на послуги Територіального центру соціального обслуговування

Photoeditorsdk Export 2021 01 26t183319.861

Виконавчий комітет Ірпінської міської ради сьогодні затвердив оновлені тарифи на платні соціальні послуги для Територіального центру соціального обслуговування. Переглянути розцінки довелося відповідно до законодавства – через зростання мінімальної зарплати й інших затрат.

Тарифи на послуги збільшилися на 4–6 грн. Як пояснили в Терцентрі, аби мінімізувати зростання розцінок, враховували навіть не всі наявні витрати. У результаті вартість одної години роботи не перевищуватиме 80 грн.

У Терцентрі зазначають, що переважну більшість своїх підопічних – тих, у кого немає дітей, хто отримує невеличку пенсію чи має інвалідність – соціальні робітники обслуговують безкоштовно. За послуги платять лише три десятки пенсіонерів (із понад 130) або їхні діти.         

У переліку платних соціальних послуг – 20 найменувань: купівля й доставка товарів і медикаментів, приготування їжі, дрібний ремонт одягу, вологе прибирання, миття вікон, заміна натільної й постільної білизни, надання допомоги при купанні, миття голови, підрізання нігтів, стрижка, супровід у поліклініку, оплата комунальних послуг, обробка присадибної ділянки та ін. Для отримання детальної інформації та укладання договору про такі послуги потрібно звертатися за номерами телефонів (098)5909139, (099)2994506.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300