Ірпінський Терцентр соціального обслуговування приймає допомогу від благодійників (відео)

У Міжнародний день людей з інвалідністю депутат Ірпінської міської ради Антон Головенко з громадською діячкою Діаною Бондар завітали до Територіального центру соціального обслуговування.

Антон Головенко, депутат Ірпінської міськради:
«Кожного року ми намагаємось якось це відзначити, допомогти цим людям, особливо людям похилого віку – вони особливо потребують нашої опіки».

Для тих, хто цього потребує найбільше, Антон із Діаною привезли одяг, ходунки та інвалідні візочки. Все це надали ірпінські благодійники.

Поліна Ульянова, завідувачка відділу Територіального центру соціального обслуговування:
«Ми дуже вдячні. Дуже просимо всіх благодійників, які є в нашому Ірпінському регіоні, щоб вони зараз, у такий складний час, допомагали людям».

Антон Головенко:
«У мене завжди була така мрія, ідея – саме на базі цього Терцентру зробити центр усього волонтерства нашого міста або навіть регіону. Щоб саме цей Терцентр міг об’єднати всіх волонтерів, волонтерські організації, людей, які хочуть допомагати».

Якщо у вас є можливість допомогти або продуктовими наборами, або теплим одягом, або чимось іще – звертайтеся за номером (098)4091484 або привозьте це безпосередньо до Територіального центру за адресою: вул. Тургенєвська, 15.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300